2012. július 29., vasárnap

9.Hát ez meg mi volt......

Sziasztok! Meg volt a nyaralásom és most már itthon lehetek és írhatok nektek! De nem is igen akarok itt pofázni! Itt az új rész, jó olvasást kívánok! xox Puszii: Petra
*Destiny:*

Éppen lépni akartam ki az ajtón amikor Ginna utánam szólt. Elég csinosan nézett ki és ezt szóvá is tettem. Állítólag állás interjúra ment és pont arra volt amerre a fiúk laktak így egy darabig együtt sétáltunk. Majd én bekanyarodtam a fiúkhoz ő pedig ment tovább. Becsengettem és csak azt hallottam, hogy gyere én beléptem és amit láttam az nem volt kellemes. Sírva futottam ki és becsaptam magam után az ajtót. Kifutottam az útra és egy éles dudaszót hallottam......


*Zayn:*
Felhívtam. Kinyomott, egyszerűen kinyomott, nem hiszem el mi történt vele? Áh, mindegy. Lezuhanyozta, majd sikeresen egy fél óra elteltével betudtam állítani a hajamat. Kaptam magamra egy melegítő nadrágot és egy pólót. Lassan lebotorkáltam a konyhába ahol még egy árva lélek sem volt, majd úgy döntöttem, hogy csak egy almát eszem reggelire. Amikor megcsörrent a telefonom. Nem hiszem el ez meg mit akar. Kinyomtam, majd pár perc után kaptam egy SMS-t ugyan attól a személytől: " Kicsim miért nem veszed fel! Arra gondoltam, hogy átmehetnék és csinálhatnánk valami programot! Puszii: Perrie  " 
Vissza írtam neki, hogy nincs kedvem semmit se csinálni, de jöjjön át mert beszédem van vele.  Ugyan is nem közöltem vele a tényt, hogy már nem akarok vele járni és ő még azt hiszi. Tudom ez kicseszés szegény Destiny-vel, de olyan gyorsan és hirtelen jöttek a dolgok.  Gondolat menetemet egy hang zavarta meg. Ugyan is megérkezett Perrie. Éppen jönni akart, hogy megölel és, hogy csókot adjon, de a telefonom megszólalt, amitől beidegesedett és kikapta a kezemből, majd kinyomta és letette az asztalra. Egy csókot adott a számra amit én hagytam is. Beszélgettem vele egy negyed órát, de nem mertem megmondani neki, hogy nem akarok már tőle semmit. De ő közölte, hogy mennie kell, mert dolga van. Abban a pillanatban megszólalt a csengő és kiabáltam kifele, hogy "Gyere!" De nem számítottam arra, hogy abban a pillanatban ki lép be rajta és még Perrie búcsúzóul egy csókot nyomott a számra. Az illető egy ajtó csapódással jelezte, hogy elment, majd egy éles duda szót hallottam. Nem az nem lehet.... Majd rohantam ki a házból mint egy őrült...

*Destiny:* 
 Kifutottam az útra és egy éles dudaszót hallottam.....
Szerencsémre az autó sofőrje idejében letudott fékezni és nem ütött el. SZERENCSÉM volt! De futottam tovább, mert hallottam Zayn kiáltozását, meg persze a sofőrét, hogy mit képzelek magamról! Egy jó darabig futottam míg végül egy tisztáshoz nem értem a tisztáson volt egy kicsike tavacska. A tavacska szélén ki volt kötve egy csónak.
Elhatároztam, hogy csónakázom egyet így legalább tudok gondolkodni. Mert mostanában annyi minden történt velem és ráadásul olyan hirtelen, hogy azt se tudom hol álok. Eloldoztam a csónakot és egy kicsit beljebb löktem, majd óvatosan, de hirtelen beszálltam. Megfogtam a lapátokat és próbáltam evezni úgy ahogy régen apu mutatta.  Istenem már megint ő rajta jár az eszem, meg persze minden máson: Zayn-en, apun, anyuékon, meg, hogy hogyan találok munkát. Kivagyok merülve. Pár napja vagyunk Londonba, de már elegem van az egészből. Én egy nyugodt életet akarok. Beszélnem kéne Zayn-vel.  Teljesen bolond vagyok, minek futottam én el?!  Akkor ott tisztáznom kellett volna! Lehet, hogy félre értettem valamit? Nem értek én most már semmit talán fel kéne hívnom anyut ő tudna tanácsot adni. Elővettem a zsebemből a telefonomat ,de nem tudtam felhívni mert nem volt térerő. Azt gondoltam, hogy inkább Zayn-hez  bemegyek. Meg oldom egyedül, ugyan is anyu nem segíthet ki minden bajból. Vissza eveztem a partra, majd óvatosan ki akartam szállni, de a csónak meg ingott alattam én meg majd nem beleestem a vízbe. Amikor sikeresen kiszálltam a csónakból, rohanni kezdtem, de magam sem tudom, hogy miért talán azért mert előbb túl akartam esni ezen az egészen. Odaértem, nem mertem becsöngetni, de aztán neki bátorodtam és megnyomtam a csengőt, de nem nyitott senki ajtót. Majd amikor feladtam volna akkor Hazza kinyitotta az ajtót és betessékelt. Ahogy elnéztem elég kómás feje volt, ráadásul egy szál bokszerben álldogált.( Mint tudjuk szeret meztelenkedni ;) ) Leültünk a kanapéra, majd megtörtem a lassan már kínossá váló csendet:
- Ne haragudj Harry, felkeltettelek? 
- Nincs semmi baj, már úgy is felakartam kelni ! - mosoly  húzódott a szájára egy ilyen hazudós mosoly. - Látom valami igen nyomaszt. Főzök egy jó erős kávét és elmesélhetnéd, hogy mi baj, de ha nem szeretnéd én azt is megértem.- csak bólintottam és kimentünk a konyhába ahol Harry benyomta a kávé főzőt, majd pár perc múlva ki is főt a kávé. Elég sokat babrált vele még és nagy nehezen elém rakta. A meglepettségtől mosoly húzódott a számra:  
 - Köszönöm szépen. - majd közelebb hajoltam, hogy puszit adjak neki.
- Igazán nincs mit, egy barátért mindent. Nos, de akkor elmeséled, hogy mi nyomaszt vagy inkább hagyjuk? 
- Elmesélem, de azt szeretném, ha kimennénk a kertbe.
- Rendben csak gyorsan magamra kapok valamit
- Az már jó lesz. - mondtam egy nevetés kíséretében.  Hazza gyorsan felöltözött és kiindultunk a kertbe a hintaágyra leültünk és belekezdtem hogy mi nyomaszt. Szinte mindent elmondtam neki, amitől meg is könnyebbültem egy kicsit. Harry nagyon megértő volt, olyan mint, ha a bátyám lenne.  Elég hosszasan beszélgettünk, majd egy ajtócsapódát hallottunk. És a terasz ajtón hirtelen Zayn jelent meg, szerencsére megszólalt a telefonom így elvonultam, hogy nyugodtan tudjak beszélni:
- Háló!
- Szia, kislányom! Hogy vagy mi újság? Nem is hívtál mióta ott vagytok!
- Szia anyu! Ne haragudj csak olyan hirtelen jött minden, de ez egy hosszú történet, majd hétvégén haza utazok és mindent elmesélek.  Egyébként ti, hogy vagytok, mi újság Debóráh-val?
-Rendben, de ha nem baj, majd egyszer kétszer meglátogatnálak. Jó, hogy hétvégén haza jössz, mert nekem is van egy bejelenteni valóm. Amúgy mi is megvagyunk. Van munkád már?
- Okés, még nincs! De majd lesz. És képzeld Ginná-nak már van egy másod állása a menhelyen plusz még ma ment egy állás interjúra  állítólag ilyen modelles valami.
- Én bízom benned! Ügyes vagy és Ginná-nak add át üdvözletem meg, hogy gratulálok neki. Ne haragudj, de le kell tennem, mert oda ég az ebéd! Vigyázz magadra, szeretlek szia!
- Én is szeretlek szia. - amikor mentem vissza a hinta ágyhoz már Harry sehol sem volt csak is Zayn. Leültem mellé amin meglepődött, de mielőtt bármit is szólhatott volna én megelőztem.
- Nézd Zayn, én.. én.. nem akarok elsietni semmit! Ugyan is egy pár napja ismerjük egymást, meg a mai reggeli incidensedből ítélve még barátnőd is van. Szerintem ez neked sem meg nekem sem tenne jót, ha együtt lennénk! Nem akarlak megütni pedig a legtöbb lány a helyembe ezt tenné. Mikor elfutottam tőletek egy kicsit gondolkodtam rajtunk meg persze minden máson és arra jutottam, hogy legyünk csak barátok. Jobban ismerjük meg egymást. Ez így még nekem túl kora. Remélem megértesz!? - és egy sóhaj jött ki a számon, meg persze megint megkönnyebbültem, hogy eltudtam mondani, hogy mit érzek vagy is, hogy mi kavarog bennem. De Zayn először nem szólt semmit. Csak meredt maga elé és egy mély levegőt vett, majd kifújta és ez volt az egészre a válasza:
- Hát ha neked így jó akkor nekem is! - mondta, majd hátradőlt a hintaágyon és lehunyta szemeit. Néhány percig még csendben ültünk, majd újból én törtem meg a csöndet.
- Nos akkor én szerintem megyek is szia! - Zayn erre sem szólt semmit, biccentett egyet a fejével. Besétáltam a lakásba,  Harry-t kerestem aki a konyhába volt a többi jó madárral együtt és éppen ebédeltek.
- Sziasztok én elmentem! Ja és jó étvágyat!
- Des vár! Nem eszel velünk?
- Nem köszönöm, majd inkább máskor és köszi még egyszer, de inkább haza megyek. - adtam Hazza arcára egy puszit amit ő is viszonzott. Lassan haza battyogtam és nagy meglepetésemre Ginna is otthon volt.
-Szia na milyen volt az állásinterjú? Amúgy anyu üdvözöl és és gratulál a munkához! - mondtam el egy szuszra míg levetettem a cipőmet, majd a szekrényre ledobtam a táskámat.   
 -Szia, igen szuper. Felvettek, de majd csak a jövő héten kell kezdenem. És én is üdvözlöm anyudat és köszönöm.
 - Na az igen! Csak egy gond van nekem még nincs állásom! Amúgy átadom neki úgy is nemsokára haza megyek. - Ginna csak tátott szájjal figyelt. Nem sokára kinyögött egy értelmes mondatot:
- Mi az, hogy nem sokára haza mész, hisz most jöttünk?
- Tudom, de csak hétvégére mennék haza.
- Akkor jó. Apropó mondanom kell valamit....



Komizzatok légy szíves!!! Tetszikeljetek nyugodtan és iratkozzatok fel!! Nagyon hálás lennék érte!!♥♥

2012. július 25., szerda

8.Állás keresés.....

Sziasztok!! Képzeljétek, hogy van net és tudok részt hozni de lehet, hogy 2 naponta, de nem biztos!! Lehet, hogy naponta!!! Itt az újabb rész, nem lett annyira jó!!! Komit kérek!! xox Puszii: Petra

Ti most jártok Destiny-vel? - Zayn felém fordult és egy lágy csókot hintett az ajkamra, majd Hazza felé fordult, aki kikerekedett szemekkel figyelte az előbbi jelenetet. 
-Ez elég válasz a kérdésedre?  -kérdezte felvont szemöldökkel. De ő csak bólogatott. Zayn pörgetett és Harold-on állt meg az üveg és mielőtt Zayn feltette volna a kérdést, gyorsan rávágta, hogy merek. Zayn ravaszul tekintett Harry-re és Ginná-ra . - Harry menj oda Ginná-hoz és....


*Destiny:*

- .....és önts a hasára csokiszirupot, majd nyald le. - Harry-nek tetszett a dolog, de Ginná-nak nem. Először ellenkezett, majd beadta a derekát. Harry óvatosan felhúzta a lány pólóját, majd lassan rá csöpögtette a hasára. Ginna egy picit felszisszent, majd ránézett Harry-re és bólintott, hogy készen áll. Óvatosan és lassan csinálta, a lány pedig nagyokat nevetett, ahogy a többiek se bírták ki nevetés nélkül. Amikor végeztek, elvonultak a fürdőbe, hogy lemossák magukról , a csokit. Nagy nehezen, de kijöttek és mindenki filmet akart nézni és egy horror mellett döntöttek a fiúk, mi addig készítettünk mindenkinek popcorn-t. Lassan mindenki megtalálta a helyét, Ginna mellettem és Harry mellet, én pedig Ginna és Zayn mellett. Louis egy sárgarépa plüss és Niall mellett. Míg Liam egyedül ült, megsajnáltam így közém és Ginna közé ültettem. De közölte előre, hogy van barátnője. A film nagyon ijesztő volt, nem telt el úgy perc, hogy nem ugortam volna Zayn ölébe. Szegény srácot annyira sajnáltam, hogy mindig rá ugrálok. Belegondoltam mennyire unhatja már. Mikor rá pillantottam Ginná-ra rezzenéstelen arccal nézte a tv-t, de amikor egy picit ijesztőbb rész jött össze kulcsolta kezét és ráhajtotta fejét Harry vállára, majd erősen megszorította a kezét. Nagyon álmos lettem és ráhajtottam a fejem Zayn vállára,  pár percen belül el is aludtam. Annyit éreztem, hogy valaki felkap és lefektet az ágyra, betakar és az arcomra egy puszit nyom.

*Reggel 11 óra:*

Csörömpölésre ébredtem. Morcosan bújtam ki az ágyból és bújtam bele a köpenyembe meg a papucsomba. Lassan mentem le a lépcsőn. Ginna volt a konyhába és reggelit készített.
-Jó reggelt! Kérsz egy kávét vagy palacsintát?
- Reggelt! Lehetne mind kettőt? Ugye van nutellás?
- Persze, hisz az a kedvencünk. - mosolyodott el. Csendben megreggeliztünk, ami nálunk nem volt megszokott, mert mindig valaki beszélt vagy csinált valamit! Végeztünk a kajával és mondtam, Ginná-nak, ha volt olyan kedves és csinált reggelit, meg kávét legalább már akkor én had mosogassak el.Ginna addig leült a gép elé és munkát keresett.

*Zayn:*

Este amikor felvittem Des-t a szobájába láttam az ágy mellett egy könyvet, tudom, hogy más cuccaiba nem szabad belenézni és kutatni, de olyan érdekesnek tűnt ez a könyv. És hát nem akartam ott belenézni így eltettem a kabát zsebembe. Este már túl fáradt voltam az olvasáshoz így a párnám alá dugtam a könyvet és elaludtam. Reggel én keltem fel legelőször és eszembe jutott a könyv, így hát elő vettem a párnám alól és belenéztem olvasgatni kezdtem. Egy csomó jó dal volt benne, szólni akartam a fiúknak, de még nem mertem. Előbb a menedzserrel kéne beszélni, de nem még várok egy kicsit. Fel kéne hívnom őt....

*Destiny:*

Végeztem a mosogattassál és egy nagy sikoltást hallottam. Rohantam a nappaliba:
- Mi történt Ginna? - kérdeztem lihegve.
- Állást kaptam a menhelyen , igaz nem fizetnek érte, de akkor is. Ez csak ilyen másod állás vagy mi. Keresek, majd egy rendeset is.
- Juj, de örülök neki. - oda futottam hozzá és megölelgettem, majd a telefonom csörgése megzavart mindent. Elő vettem a táskámból és meg se néztem, hogy ki hív azzal a sluggal kinyomtam, de lehet, hogy nem kellett volna. Vissza kerestem a híváslistán és Zayn hívott. Hogy lehetek ilyen ökör most biztos, hogy haragszik rám. - Ginna, ne haragudj, de ezt vissza kell hívnom!
- Semmi gond! Menj csak nyugodtan! 
Felsiettem a szobámba és visszahívtam Zayn-t. Nem veszi fel. Miért nyomja ki? Hogy lehetek ekkora ökör. Elhatároztam, hogy elmegyek hozzá. Gyorsan letusoltam, fogat mostam és elkezdtem a bőröndömben kutatni mivel nem volt még időm kipakolni:
 Kivasaltam a hajamat, és egy kis alapozót tettem magamra, meg egy kis szempilla spirált. Éppen lépni akartam ki az ajtón amikor Ginna utánam szólt...

*Ginna:*

Amikor Destiny felment a szobájába én még kutakodtam egy kicsit a neten munka után és találtam is egyet éppen modelleket keresnek. Én New York-ban is modellkedtem, de akkor csak helyettesítettem. Gyorsan fel is hívtam őket és a  főnökkel már mint Sebastian Black-vel össze is barátkoztunk és megbeszéltünk egy időpontot, hogy mikor kell mennem. Kikapcsoltam a gépemet és felfutottam a szobámba, gyorsan letusoltam és fogat mostam majd a bőröndömhöz nyúltam, mivel még nekem sem volt időm kipakolni és ezt vettem fel: 

 Egy kis alapozót raktam magamra és egy kis szempilla spirált, majd siettem kifele, de amint láttam Des is készült valahova így utána kiabáltam...








*Destiny:*

Éppen lépni akartam ki az ajtón amikor Ginna utánam szólt. Elég csinosan nézett ki és ezt szóvá is tettem. Állítólag állás interjúra ment és pont arra volt amerre a fiúk laktak így egy darabig együtt sétáltunk. Majd én bekanyarodtam a fiúkhoz ő pedig ment tovább. Becsengettem és csak azt hallottam, hogy "Gyere" én beléptem és amit láttam az nem volt kellemes. Sírva futottam ki és becsaptam magam után az ajtót. Kifutottam az útra, egy éles dudaszót hallottam.......



2012. július 21., szombat

Fontos!!

Sziiasztok!! Tudom, hogy nagy szemét vagyok, mert már rég óta nem hoztam részt, de egyszerűen, minden összejön!!! Ugye most ilyen 2 napos táborba voltam és azért nem tudtam. Most Július 21-től-28-ig megint nem tudok részt hozni mert nyaralni megyek!!! De azt meg ígérem, hogy nyaralás alatt írok néhány részt amit majd ha haza jöttünk fel is rakok!! De ha van olyan szerencsém és lesz net akkor minden nap hozok egy hosszabb részt!!! Ne haragudjatok, remélem nem fog csökkenni az olvasóim száma. Elnézést kérek még egyszer, és ígérem most már h be fogom pótolni az elmaradásokat!!! xox  Csók, Puszii: Petra

2012. július 18., szerda

Ne haragudjatok!!

Sziasztok!! Ne haragudjatok, nem tudok részt hozni, de egész nap az unokatesóimra kellett vigyáznom és sajnos most se tudok 2-3 napig!! Ígérem ezt a sok szünetet egyszer be fogom pótolni!! Még egyszer ne haragudjatok!! xox Puszii: Petra

2012. július 17., kedd

Egyébb!!

Sziasztok!! Ne haragudjatok, hogy nem tudtam részt hozni, de amikor haza jöttem a táborból, az utána következő pár napba elvoltam foglalva! Talán reggel tudok hozni részt, de nem biztos! :// Van egy új blogom, igaz nem One Direction-ös ha nem Jedward-ös, ha szeretnétek nézzetek be oda, egyébként lesz benne szó One Direction-ről is:  http://jedwardnewlife.blogspot.hu/ !De ez nem azt jelenti, hogy ezt abba hagyom, mert nem fogom, félre értés ne essék!!!Remélem, nincs harag mert nem tudtam hozni részt, de lesz reggel vagy is a délelőtt folyamán próbálom hozni a részt!!! Puszii: Petra

2012. július 8., vasárnap

7.Majd nem csók és a vallomás....

Ne haragudjatok, hogy rövid és ilyen össze -visszaság lett az egész csak nem volt energiám írni, de most le kell feküdnöm mert korán kell kelnem!! De be fogom azt vezetni, hogy 1-2 komment után jön a következő!  Ne haragudjatok meg rám ezért! Jó olvasást! Sziasztok, jók legyetek míg nem leszek puszi : Petra!!!

Segítsek hazavinni a cuccokat? - kérdezte mosolyogva, majd belenézett a szemeimbe. De az ő zöld szemei  megbabonáztak és csak bólogattam. Majd lassan elindultunk. Egész úton hülyéskedtünk és sokat beszélgettünk, MAJD NEM mindent megtudtunk egymásról. Lassan megérkeztünk és beengedtem Harry-t. De bár ne tettem volna.......

*Ginna:*

Belenéztem, abba a gyönyörű zöld szemeibe és teljesen megbabonázott. Egyre jött közelebb és közelebb. Én pedig hátráltam, majd végül a falnak csapódtam tovább nem tudtam menni. Ő pedig még mindig jött közelebb és már csak 5 cm  volt az arcunk között, de megszólalt a kapu telefon  így el kellett, hogy engedjen. Zayn volt az és amikor kinyitottam az ajtót kérdően nézett Harry-re, hogy mit keres itt! Mondta neki a göndörke, hogy majd otthon elmesél mindent. Zayn pedig hevesen bólogatott és kérdezte, hogy Destiny merre van? Felirányítottam Des szobájába aki még mindig aludt és Zayn miután belépett a szobába halkan becsuktam az ajtót és lesiettem, de sehol sem találtam Harry-t. Egyszer csak kezeket éreztem a derekamon...

*Destiny:*

Halk ajtó csukódást hallottam, de nem akartam kinyitni a szemem, mert biztos voltam abba, hogy csak Ginna az és biztos keres valamit, de nem. Kicsit kezdtem félni. Megsüppedt  az ágy és puha ujjakat éreztem az arcomon, majd egy puha ajkat, ami lágy puszit hintett. Lassan és óvatosan kinyitottam a szememet, de az ő gyönyörű barna szemeibe nem néztem bele. Csak a puha takarót gyűrögettem és ő megszólalt:
- Nézd Destiny meghallgatsz vagy inkább menjek ki?- beszélni nem akartam, mivel néhány könny csepp gördült le az arcomon, de ő ezt nem vette észre  és így csak bólintottam egyet. - Szóval... hát... én ezt az egészet azért nem akartam elmondani, mert azt akartam, hogy azt lásd, hogy én is hétköznapi ember vagyok és nem egy híres, gazdag, elkényeztetett ember. Tudom, hogy ezt akkor vállalnom kellett amikor elhatároztam, hogy énekes leszek, de ez van. Érted?- most már belenéztem a szemeibe és próbáltam egy értelmes mondatot kreálni ami sikerült is.
- Nézd én teljes mértékben egyet értek veled, hogy nem mondtad el, el is gondolkodtam rajta picit. De én akkor sem a sztárt látnám benned, hanem egy hétköznapi srácot. Feltehetek egy kérdés, de kérlek őszintén válaszolj?! - mosolygott és bólintott egyet.   - Amikor elvittél hajókázni az randinak volt tekinthető ?? - lehajtottam a fejemet, mert egy picit elpirultam. Kezdek iránta érezni valamit. Tudom, hogy nem lenne szabad...
- Hát tudod én amikor először megláttalak akkor éreztem irántad valamit. Volt valami fura érzés amit nem lehet elmondani. És szerintem lehet azt randinak venni. De most én is kérdezhetek valamit? - mondta, majd egyre közelebb hajolt, én pedig félénken bólogattam. - Megcsókolhatlak? - nem válaszoltam semmit, de az arca egyre közelebb és közelebb jött, majd rátapasztotta száját az én számra és egyre hevesebb csókolózásba kezdtünk, míg nem sikításra lettünk figyelmesek. Ginna sikítozott odalentről. Zayn-re néztem és halk léptekkel haladtunk le a lépcsőn és azt vettük észre, hogy Harry kergeti Ginná-t. Egyszer csak Hazza megrántotta a lány vállát és ráesett szegény srácra aki megcsókolta. Láthatóan élvezték a helyzetet addig amíg Zayn meg nem köszörülte a torkát.
- KHHM! - mind a ketten kikerekedett szemekkel felfigyeltek s mint két ijedt veréb úgy ugrottak szét!
- Bocsi, hogy megzavartunk titeket megyünk is! - mondtam és majd nem kitört belőlem a nevetés, de próbáltam magam tartani.
- Neee, maradjatok csak nyugodtan, egyébként is Des segítenél kipakolni?
- Áthívjuk a fiúkat is hogy jobban megismerkedjetek jó? - mondták a fiúk egyszerre mi pedig csak bólogattunk. Gyorsan kipakoltunk és rendeltünk pizzát, ami előbb megjött mint a fiú banda többi tagja. Nemsokára ők is megjöttek. 
- Sziasztok! - üdvözöltük őket illedelmesen Ginná-val. - Én Destiny Ryan vagyok ő pedig a barátnőm Ginna Grande. 
- Sziasztok lányok! Én Liam Payne vagyok, ők pedig Niall Horen és Louis Tomlinzon. - mutatta be a srácokat Liam.
- Én Louis-val már találkoztam! - jelentettem ki. Össze tévedt a fiúkkal a tekintetem és nevetésbe törtünk ki. Beinvitáltam mindenkit a nappaliba és egy kérdezős játékot játszottunk, amiből mindenki megtud mindent a másikról. Majd Louisnak eszébe jutott a felelsz vagy mersz játék és senki sem tiltakozott ellene kivéve én...
Harry pörgetett és Zayn-en állt meg az üveg! A felelést válaszolta, majd feltették a várva várt kérdést:
- Ti most jártok Destiny-vel? - Zayn felém fordult és egy lágy csókot hintett az ajkamra, majd Hazza felé fordult, aki kikerekedett szemekkel figyelte az előbbi jelenetet. 
-Ez elég válasz a kérdésedre?  -kérdezte felvont szemöldökkel. De ő csak bólogatott. Zayn pörgetett és Harold-on állt meg az üveg és mielőtt Zayn feltette volna a kérdést, gyorsan rávágta, hogy merek. Zayn ravaszul tekintett Harry-re és Ginná-ra . - Harry menj oda Ginná-hoz és....






6. Minden titokra fény derül...

Meg is hoztam a részt! Jó olvasást, csak még annyit hogy a következő fejezetet este hozom!! Puszi : Petra

 Gyorsan leszálltunk és fogtunk egy taxit, gyorsan bediktáltuk a címet, majd 1 óra utazás után megláttuk a házat. Kifizettem a taxit megálltunk a ház előtt, de sikeresen fellökött minket valaki vagy is inkább valakik. Mikor felnéztem nem hittem a szememnek ahogy Ginna se....
  
*Destiny:*

- Köszi, először a boltba, most meg itt? - kérdeztem felvont szemöldökkel, míg Zayn felsegített. És bocsánatot kért. Láttam, hogy a másik srác felsegíti Ginná-t, de nem akarja elengedni. A lány egy laza mozdulattal kirántja karját, mind a ketten ránk emelték a tekintetüket.
- Ne haragudj csak a rajongók elől futottunk Harry-vel. - rám pillantott, majd szája elé tette a kezét és tudta, hogy elszólta magát.  Nagy nehezen makogtam valamit és a sírás határán voltam.
-  Ra...ra... rajongók... Ti h..hi..hí...re..sek va...gy..t..ok?- mondtam és egy könny csepp szaladt le az arcomon, majd követték társai. Nekem vajon erről miért nem szólt? Miért nem mondta, hogy híresség? Most már eszembe jutott, hogy ki ő! A tv-ben láttam, rádióban hallottam őket.  
- Zayn menj el most.- Ordítottam sírva és észre vettem, hogy egy egész lány csapat rohan felénk. Gyorsan megragadtuk a cuccunkat, majd becsuktuk a kapu ajtót. Még annyit láttam, hogy Zayn eszeveszettül elkezd rohanni, nyomában Harry-vel. Leguggoltunk a kerítés mögé és vártuk, míg a sikítozó rajongók elhaladnak a ház előtt. 5 perc elteltével már nem hallottuk a sikítozást. Még mielőtt Ginna megkérdezte volna, hogy "Mi volt ez előbb Zayn-nel" gyorsan a szavába vágtam, aztán elkezdtem valami egészen másról beszélni. Elő vettem a kulcsot és kinyitottam a bejárati ajtót.  Egy gyönyörű előszoba fogadott. Egyre haladtunk beljebb és megpillantottuk a nappalit. Ujjammal végig simítottam a szekrényen, éreztem a frissen csiszolt fa puhaságát. Lehuppantam a zöld kanapéra és egy kicsit lehunytam a szememet. Csend és nyugalom. Direkt ezt az utcát választottam, mivel eléggé csendes. Kivéve akkor amikor sikítozó lányok futnak rajta végig. Felálltam elfordultam balra ahol a konyha volt. Besétáltam körül néztem mindenhol még a kis fiókokat is megnéztem. Egyszerűen csodálatos, mint ha egy mesében lennék. Haladtam tovább újból kiértem a nappaliba, majd elfordultam jobbra és egy kis fürdőszobába értem. Egyszerű, de még is tökéletes, színéből csak úgy sugárzik a harmónia és a nyugalom. A tükör elé értem belepillantottam. Nem hittem a szememnek, tényleg megváltoztam mindenki észrevette kivéve engem. Engedettem egy kis langyos vizet, majd megmostam az arcomat.. Nagyon is frissítő volt. Megtöröltem magam és indultam, hogy tovább fedezzem fel a házat. Az ajtón kiérve kicsit arrébb volt egy fából készített lépcső. Lassan és óvatosan felsétáltam. Szembe volt velem egy szoba amint látom azt már Ginna el is foglalt. Halkan benéztem ne hogy a lány észre vegyen, de ő éppen álom országban járt. Szegény teljesen kimerülhetett. Halk léptekkel odamentem és betakartam, majd kilépkedtem a teraszra. Gyönyörű volt szinte egész Londont be lehetett látni róla. Halkan jöttem ki, majd egy utolsó pillantást vetettem Ginná-ra és a szobának harmonikus színér, berendezésére. Óvatosan becsuktam az ajtót, majd átmentem a szomszéd szobába amit azonnal megállapítottam, hogy nem az én stílusom, inkább lesz ez a vendégszoba. Kimentem innét is,majd a mellette levő szobába nyitottam be. Rögtön bele szerettem a szobába: halvány szürke színű falak, óriás ablakok, nagy terasz, nagy gardrób, és ez még semmi egy édes kis fürdő. Rögtön az ágyat vettem célba. Ráhuppantam puha, selymes ágyra majd lehunytam szemeimet és elhatároztam, hogy rákeresek a srácokra a neten. Elég sok mindent találtam, talán még a nevüket is megtudtam jegyezni, de aztán meguntam a keresgetést. Kikapcsoltam a gépet és letettem az éjjeliszekrényre, majd visszadőltem az ágyra  lehunytam a szemeimet,aztán elnyomott az álom.....

*Ginna:* 
  
Körül néztem a házba mindenhol, még a kertben is. Ki is választottam a szobámat, majd rögtön megrohamoztam az ágyat, lehuppantam és nemsokára elnyomott az álom, bár azt még éreztem, hogy valaki betakar, biztos csak Destiny volt. Kb. úgy 3-4 órát aludhattam. Rápillantottam a telóm kijelzőjére, 6 órát mutatott. Plusz még volt egy nem fogadott hívásom anyutól. Gyorsan fel is hívtam, hogy nincs semmi bajunk és hogy megérkeztünk, meg, hogy majd holnap keresünk valami melót. Megigazítottam az ágyamat, majd használatba vettem a saját fürdőmet. Gyorsan lezuhanyoztam és mostam fogat, mondjuk nem tudom, hogy minek, de jól esett. Kimentem lehuppantam az ágyra és magam elé húztam a bőröndöt, hogy valami normális ruhát vegyek magamra. Hosszú keresgélés után ezt választottam:
  Ezt láttam a legalkalmasabbnak. Gyorsan még megszárítottam hosszú gesztenye barna  hajamat, majd kivasaltam és magamra öltöttem a ruhát. Sminket nem raktam magamra mivel nem szeretem magam kenceficélni, csak egy kis alapozót szoktam magamra rakni vagy esetleg egy kis szempilla spirált. Le battyogtam a konyhába és a hűtőhöz nyúltam ami teljesen üres volt így elhatároztam, hogy elmegyek a boltba. Írtam egy kis cetlit Destiny-nek hogy: Boltba mentem, ha kell valami csak csörögj! xox- Pussz: Ginna. Felvettem az asztalról a kulcsot, majd kiléptem az ajtón. Nem igen volt jó idő,  reméltem, hogy út közbe nem kap el az eső. Nem kellett messze mennem mert az utca végén volt egy kis bolt. Köszöntem az eladónak, majd minden szükséges dolgot beletettem a kosárba. Odasiettem a pulthoz, majd kifizettem a cuccokat. És kerestem még gyorsan egy újságost. Elindultam haza  a sok cuccal amikor valaki megszólított és én ijedtemben elejtettem az összes cuccot.
- Szia! Jaj ne haragudj, ha megijesztettelek. Nem akartam esküszöm. - mondta Harry és segített felszedni a cuccokat a földről.
- Szia! Semmi, baj! Nem szoktam ijedős lenni csak ez valahogy váratlanul ért. - mondtam egy vakító mosoly erejében.  
- Segítsek hazavinni a cuccokat? - kérdezte mosolyogva, majd belenézett a szemeimbe. De az ő zöld szemei  megbabonáztak és csak bólogattam. Majd lassan elindultunk. Egész úton hülyéskedtünk és sokat beszélgettünk, Néhány dolgot megtudtunk egymásról, de csak ami tényleg belefért az időbe. Lassan megérkeztünk és beengedtem Harry-t. De bár ne tettem volna.......
(Néhány kép a házról és a belsejéről akit érdekel:)




                                                      Előszoba..



                                                        Nappali..

                                                                   Konyha..
                                           
                                                           Ginna hálószobája...

                                                       Destiny hálószobája...
                                                      Vendég szoba.....
                                                        Fürdőszoba...
     








Hellóó!!!! xD

Hát megint adódott egy kis probléma....!! Az van, hogy Július 9-től-14-ig táborba leszek és nem tudok részt hozni ezért úgy gondoltam , hogy megpróbálok 2 részt hozni ígérem , hogy most nem úgy ahogy múltkor, hogy csak 1-t hoztam. Ne haragudjatok!!!Nem sokára kész lesz! :DD Ja és nagyon köszönöm a 200 látogatót, még ha nem is komiztok, de ez is megmosolyogtat. Imádlak titeket!! xox - Petra

2012. július 6., péntek

Sziasztok!! Holnap nem biztos, hogy tudok részt hozni! Remélem, hogy nincs harag! :DD Ez a rész nem hiszem, hogy annyira jó lett volna!! Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre. Légyszi komizzatok! Így tudok csak részt hozni, vagy írjatok olyat, hogy pl minn kéne változtatni!!! Előre is köszönöm: Petra xD ♥♥

5.A találkozó és az utazás...

 *Destyni:*

Megdörgöltem a karikás szemeimet és elkezdtem olvasni az SMS-t. :
"Szia, Destiny! Csak arra gondoltam, hogy valamikor össze futhatnánk valahol és beszélgethetnénk! Mit szólsz? Várom a válaszodat!! :DD Puszi : Zayn
 Kikerekedett szemekkel olvastam végig az SMS-t. Most mit válaszoljak! Ezen gondolkodtam, miközben haladtam le a lépcsőn. Anyu éppen reggelit készített, és egyszer csak meghallottam a tv-ben amit mondtak majdnem lehidaltam. Teljesen lesokkolt amit láttam, még a telefon is kiesett a kezemből....

Percekig bámultam a tv-t és hallgattam, hogy minden féle hazugságot összehordanak rólam. Idézem amit a nő mondott a tv-ben: " Tegnap egy sarki kisboltban lefotózták Louis Tomlinzon-t aki éppen újdonsült barátnőjét ölelgeti! Vajon ehhez a hírhez mit szól a fiú ideiglenes barátnője Eleanor Calder ?" Nagyon megdöbbentett a hír. Még pár percig meredtem magam elé, majd összeraktam a telefonomat, mivel kiesett a kezemből és szétjött. Majd újból elolvastam az üzenetet és válaszoltam:  " Szia Zayn! Nem tudom, hogy honnan tudod a telefon számomat, de mindegy! Ő persze össze futhatunk, mondjuk délután 4 kor?  Én is várom a válaszod :DD Puszi : Destiny "  Ahogy elküldtem az SMS-t valaki már hívott én pedig csak sejteni tudtam, hogy ki az. Akaratlanul is mosoly húzódott a számra.
- Hallo! - mondtam bele  mint aki nem tudja, hogy kivel beszél.
- Szia Destiny! Zayn vagyok! A telefon számról annyit csak, hogy nem árulok el semmit se. Ott leszek akkor 4-re érted! Csak mond hova menjek! - lediktáltam neki a címemet és újból megszólaltam!
-Rendben! Zayn, Louis ott van a közelben? -Zayn sóhajtott egyet, , majd egy lány hangját hallottam a vonal túlsó végén és egy ajtó csapódást, majd Louis kiabálását. 
- Aha! Adjam? 
- Légy oly szíves!
-Igen is! - Zayn egy nagyot kiabált én meg majdnem megsüketültem. Majd nagy nehezen, de Louis-hoz  került a telefon, mivel még három azt hiszem három srác belekiabált a telefonba.  Szépen át beszéltük a dolgokat, mivel reggel ő is látta a híreket. Majd beszéltem Eleanor-val aki nagyon megértő volt és kedves szerintem össze is barátkoztunk. Majd a hírekbe küldtünk be egy üzenetet és az is el lett intézve. Már 2 óra volt. Fel futottam az emeletre lezuhanyozni. Megmostam a hajam. Nagy nehezen de végeztem a fürdéssel. Szekrényem elé álltam, hogy ki vegyek valami ruhát. Meg is találtam nagy nehezen:
 Gyorsan egy kis szempilla spirált tettem magamra meg egy kis alapozót nem igen sminkelem magam. Majd a hajamat begöndörítettem. Egy fehér sarut vettem a lábamra és lesiettem a lépcsőn. Rá pillantottam a falon pihenő órára ami fél négyet mutatott. Mivel ma még nem igen ettem semmit ezért egy pirítóst gyorsan bedobtam, közben anyuval beszélgettem és Deboráh-val játszottam.  Még megmostam a fogamat, egy kis parfümöt fújtam magamra. Lassan 4 óra és egy éles dudaszót hallottam. Futottam lefele,  anyunak és Deboráh-nak adtam egy puszit, majd kiviharzottam a házból. Ginna éppen akkor indult kifele és meglátott majd intett egyet és kikerekedett szemekkel nézte ahogy beszállok egy nagy fekete autóba. Lassan és óvatosan behuppantam a finom bőrülésre. Majd köszöntem Zayn-nek aki egy mosollyal és egy arcra puszival köszönt és beletaposott a gázba. Olyan vörös lehetett a fejem, mindig elpirulok.  Gyorsan küldtem egy SMS-t Ginná-nak, hogy "Majd mindent elmesélek este". Az út csendesen telt, Zayn leparkolt és kiszállt, majd engem is kisegített az autóból és bekötötte a szemem. Puha ujjaival megfogta a derekamat, gyors és óvatos mozdulattal felemelt. Lassan haladtunk, de én folyamatosan kérdezősködtem.  Óvatosan lerakott a talajra vagy is legalább is azt hittem. Leültetett egy székre, majd  puha ujjait a kendőhöz tette és levette. A látvány elragadott, egy pár könny csepp folyt le az arcomon, amit Zayn rögtön észre vett és letörölte. Érintése a bőrömön rögtön ki liba bőröztem. És kérdezősködőt:
- Tetszik? 
- Nagyon egyszerűen imádom. - mondtam és egy puszit nyomtam az arcára. Amit ő is jutalmazott. Egyszerűen varázslatos volt, mintha egy mesébe lennék. Teljesen behajókáztunk a tenger közepére, majd megvacsoráztunk és sokat beszélgettünk. Csomó mindent megtudtunk egymásról, majd beszélgetésünket a telefonom csörgése zavarta meg. 
- Szia Destiny, itt Ginna! Csak azt szeretném kérdezni, hogy összepakoltál már, mert 10 kor indul a gépünk!? 
- Szia! Juj még nem akkor haza kéne mennem? - kérdeztem csalódott arccal.
-Hát igen, aztán át megyek olyan 9 körül! Ugyan is azt mondtad, hogy anyud kivisz minket a reptérre.
- Oks akkor indulok. Szia! - meg se várva válaszát kinyomtam a telefont.
-Zayn haza kéne vinned. Megtennéd?
- Persze.  - mondta  szomorúan.  Közepes tempóban visszahajóztunk a partra, majd siettünk  az autóhoz......

*Néhány perc múlva:*

Már összepakoltam és magamat is rendbe szedtem. Az utazásra ezt vettem fel:

 Lassan megérkezett hozzánk Ginna is. Elindultunk a reptér fele olyan rövidnek tűnt az út pedig hosszú volt, csak azért tűnt rövidnek mivel a családommal akartam maradni. Meg is érkeztünk és már csak néhány perc volt hátra az indulásig még gyorsan megvettem a jegyeket. Anyuval és Deboráh-val hosszú ölelkezésbe kezdtünk. EZT a pillanatot  Ginna zavarta meg mert már fel kellett szállni a gépre. Még adtam anyának és a húgomnak egy puszit. Majd elindultunk a gép felé. Lassan fel szálltunk. Én az egész utat végig aludtam, majd Ginna keltett fel hogy leszálltunk. Megkerestük a csomagjainkat, és kimentünk a zajos utcára. Leintettünk egy taxist, bediktáltam neki a címet, majd 1 óra kocsikázás után megérkeztünk. Kifizettem a taxit megálltunk a ház előtt, de sikeresen fellökött minket valaki vagy is inkább valakik. Mikor felnéztem nem hittem a szememnek ahogy Ginna se....




2012. július 5., csütörtök

4. Hírtelen döntés.....

Sziasztok!! Ne haragudjatok, hogy ilyen rövid lett, de kivagyok!! Egész nap nem voltam itthon és ki vagyok merülve. Ne haragudjatok de nem tok még egy részt hozni mivel nincs energiám hozzá. Majd holnap reggel vagy délelőtt lesz újabb rész!! De most már befogom és jó olvasást kívánok remélem, hogy tetszik!! Légyszi komikat ne felejtsétek!! 
Pusszi: Petra ♥♥ >.<


*Ginna szemszöge:*

Este nagy nehezen elaludtam. Mivel a húgom nem hagyott aludni. Eléggé furcsa álmaim vannak mostanában. Reggel, olyan 11 körül ébredtem, mivel anyu rám telefonált, hogy boltba kéne mennem és közben vigyem el a húgomat az egyik barátnőjéhez. Nagy nehezen  kikászálódtam az ágyból, majd magamra kaptam a köntösöm,  lebotorkáltam a konyhába. Csináltam magamnak pirítóst és  Cappuccino-t.
Kiültem a teraszra és bekapcsoltam a rádiót. Egy banda ment rajta valami One Direction. Nem volt rossz a zenéjük, de én a Jedwardöt jobban szeretem, már bocsánat. Megreggeliztem belepakoltam a mosogató gépbe és felmentem lezuhanyozni. A víz cseppek végig  folytak kreol bőrömön. Végeztem a tusolással  és magamra kaptam valami nyárias ruhát:
Megfésültem hosszú gesztenye barna hajamat. Majd utoljára végig mértem magam a tükörben. Nem vagyok az a sminkelő típus inkább csak alapozót szoktam felrakni magamra. Ahogy utoljára beletekintettem a tükörbe, úgy döntöttem, hogy jó lenne egy kicsit változtatni magamon.Úgy is rám fér, mielőtt elmennénk Londonba Destiny-vel. Rövidebb hajat akartam.  Ha már benézek a fodrász szalonba akkor már ennyi erőből kozmetikushoz is elmehetek. A vásárlás úgy is rá ér. Leballagtam a lécsőn és úgy ráncigáltam el a húgomat a gép elől. 14 éves, most van a tinédzser korban én már csak tudom. Bezártam magunk mögött az ajtót és lassan ballagtunk egymás mellett. Nem szóltunk egymáshoz semmit, nem vagyunk éppen beszélő viszonyba. A húgomat beinvitáltam a barátnőjéhez majd én folytattam egy fodrász szalon felé az utamat. Egy negyed óra múlva már a szalon ajtaját csuktam be magam mögött. A kedves megszokott fodrászom várta, a " parancsot", hogy mit is csináljon a hajammal. Végül úgy döntöttem, hogy egy kicsit vágatok belőle és a frufrumat befestetem szőkére. Több mint 1 órát ültem a székben de nagy nehezen elkészült a mestermű. Nagyon tetszett a látvány amit láttam a tükörben. Pont ahogy elképzeltem.
Kifizettem a fodrászom,  egy üzlettel arrébb volt a kozmetikus. Halk csengő szó jelezte, hogy beléptem az üzletbe. A kozmetikus egy mosollyal köszöntött, majd a székbe tessékelt és kék szemeivel figyelte, hogy mit is mondok. Végül úgy döntöttem, hogy kiszedetem a szemöldököm és csináltatok egy kisebb műkörmöt, hogy azért gitározni még tudjak.  Kemény 1 óra alatt meg volt az egész. Míg a kozmetikusnál ültem azon gondolkodtam, hogy tetkót is kéne csináltatnom a karomra, hogy  "Never say never" vagy a fülem mögé hangjegyeket. Aztán végül úgy döntöttem, hogy mind a kettőt megcsináltatom. Gyorsan a kozmetikust is kifizettem. 


Átsétáltam a másik utcába ahol van a tetkós és beléptem az ajtón.  Egy sikítást hallottam, és bevallom most megijedtem. De összeszedtem magam és beültem a székbe. Egy srác fogadott aki tele volt tetkóval. Elmagyaráztam, hogy mit is szeretnék és nagy nehezen belekezdett. Először fájt egy kicsit de aztán utána nem itt is ülhettem 1-2 órát. Kész, ez is egy picit fáj, de nem érdekelt. Kifizettem őt is majd indultam a sarki boltba, hogy bevásároljak. Út közben elkezdtem kutakodni a táskámba, mivel anyu mondta, hogy rakott bele egy cetlit, hogy miket kell vennem. Nagy nehezen megtaláltam, de ki is ejtettem a kezemből mivel valaki megbökött és én rámordultam hogy: "Héé! Mit csinálsz?"
Aztán az illető el is futott így nyugodtan tudtam folytatni a dolgomat...





Egyébb!!!

Sziasztok!!! Már itthon vagyok és tudok hozni új részeket!! Nemsokára fel is rakom az egyiket mert ma kettőt szeretnék írni mármint két fejezetet, ha nem baj!!! Puszi és nemsokára jön a rész!! >.< ♥♥

2012. július 1., vasárnap

Helóó!!

Sziasztok!! Ne haragudjatok de 3-4 napig nem tudok részt hozni, mert  nyaralni megyek! De, ha úgy adódik, hogy gép közelbe leszek akkor próbálok részt hozni!! Remélem, hogy nincs harag!! xD ♥♥